A MoMent to aPPreCiaTe

Marmalade Cafe, Bangsar Village

Marmalade Cafe ni terletak di Bangsar Village.
Beef lasagne kat sini memang superb. Sepadanlah dengan harganya. Beef lasagne = RM22.
Menu lain pun tak kurang hebatnya.
Beverages pun sedap2, bagi yang rajin mencuba tu, boleh try fruits drinks yang pelbagai jenis.
Most recommended = beef lasagne/chicken burger + strawberry/banana boat/chocolate milkshake.

Suasana cafe ni  menarik dan sesuai untuk lepak - lepak especially after office hour. 
If uols datang time lunch boleh tahan ramai orang. Kena sabar menunggu..hehe

 Ummmpphh, sedappnyaa.. Yg putih tu banana boat drink. Harga RM11 segelas.
Besar tak burger ni? Inilah chicken burger Marmalade. Kalau korang tak berapa nak lapar masa order ni bolehla share 2 orang, sebab nanti membazir takut tak habis.
Semoga bermanfaat membaca Marmalade Cafe, Bangsar Village.
0 Comments for "Marmalade Cafe, Bangsar Village"

Back To Top