A MoMent to aPPreCiaTe

Liku-liku kehidupan

Lama rasanya tak menulis kat blog ni
Apapun, walaupun dah terlewat, aku nak ucapkan
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin
buat semua yang sudi membaca blog aku ni

Kali ni aku nak tulis pasal journey of our life
dalam hidup ni macam-macam perkara kita lalui
baik yang indah ataupun yang duka

Bagi aku, dari kecil hidup aku walaupun tak mewah dgn duit
alhamdulillah aku happy, bahagia dgn family aku
yang sangat sayang aku..hehe
Thanks mak, ayah, akak2, abang2, mak long, pak long, sepupu2 aku yang tersayang
kerna sentiasa ada di belakang aku
masa aku tengah susah @ senang

Bila usia kita semakin bertambah
kiranya semakin tua
semakin banyak rintangan dan dugaan yang hadir
 seiring dgn usia kita
maka Dia menguji sejauh mana kekuatan kita
aku berdoa agar aku kuat
untuk menempuhi segala dugaan
yg terkini dan mendatang

Okay, enjoy pics ktorang time class break
ahaha, sempat lagi posing
anak-anak dara ni..hehhee

 In red



 Saranghae
Nak tulis research ape nih?? ahaha


Semoga bermanfaat membaca Liku-liku kehidupan.
0 Comments for "Liku-liku kehidupan"

Back To Top