A MoMent to aPPreCiaTe

Tibanya Waktu Ini

Pagi tadi aku saja2 google full name sendiri since kawan aku, Farhah dok sibuk suruh cari name dia dari google search engine.
Aku tak sangka saja2 tu tiba2 memberikan good news pada aku.
You know what, I found that my sajak pernah publish
 dalam majalah REMAJA keluaran
May 2006. Aku dapat tau ni pun dari website Dewan Bahasa.
Aku sendiri tak tau dan tak diberitahu oleh publisher berkenaan perkara ini.
 Maybe ade misscommunication di sini.
Aku tolak tepi perkara tu, yang penting ada  jugak pihak yang sudi publish karya yang aku tulis. Alhamdulillah... :)

Actually sajak tu aku tulis sebab luahkan perasaan aku masa tu..tengah feeling kununnya. hahaaa
Ok, aku malas nak cerita panjang.. 
sudila kiranya korang membaca sajakku yang tak seberapa indah ini..

Tibanya Waktu Ini

Berlalunya masa semalam
Saat aku merinduimu
Berlalunya masa semalam
Tika aku menantimu
Berlalunya masa semalam
Saat aku mengharapkanmu

Tibanya waktu ini
Aku tabah tanpamu
Tibanya waktu ini
Insan lain menghargaiku
Tibanya waktu ini
Engkau hadir dalam hidupku
Tibanya waktu ini
Hatiku bukan lagi untukmu
Semoga bermanfaat membaca Tibanya Waktu Ini.
0 Comments for "Tibanya Waktu Ini"

Back To Top