A MoMent to aPPreCiaTe

Harga Emas Jatuh

Harga emas sedang jatuh nampaknya. Ini adalah peluang terbaik bagi yang ada extra money untuk melabur emas @ beli emas untuk koleksi peribadi. Nak bagi hadiah untuk emak, isteri or anak-anak tersayang pun boleh jugak. 

As at today 24 April 2013, harga emas 999.9 gold bar yang aku dapat dari Sri Ayu website is RM15,050 per 100gm. If beli emas dari Sri Ayu ni okay jugak. Kita boleh dapat gold bar tu, so if tak yakin ketulenannya, bolehla pi check dekat kedai emas. Lagipun, spread untuk jual balik emas pegangan kita agak rendah dalam 5% last time aku check. Memang lebih rendah berbanding kedai-kedai emas. Boleh cek gold price from Public Gold jugak. For live gold world price boleh cek dari KITCO, tapi price in USD.


Semoga bermanfaat membaca Harga Emas Jatuh.
0 Comments for "Harga Emas Jatuh"

Back To Top