A MoMent to aPPreCiaTe

Walkathon, triathlon, running Malaysia 2013 events

Buat yang minat berlari, berjalan, berbasikal dan berenang, aku nak share list of sports events yang akan berlangsung di Malaysia. Masa dan tempat tertakluk kepada pindaan oleh pihak penganjur.

Korang boleh directly check Sports.my. Boleh juga like Facebook Sports.my untuk any sports events update.

Website ni ada link to penganjur website and person in-charge of the said event. Date and time of events also stated there. So, korangla bolehla follow the link untuk register. Di samping boleh miliki tubuh yang sihat, tak mustahil boleh dapat hadiah yang menarik if menang acara yang kita sertai tu. Stay active for healthy body. 

Semoga bermanfaat membaca Walkathon, triathlon, running Malaysia 2013 events.
0 Comments for "Walkathon, triathlon, running Malaysia 2013 events"

Back To Top